Diensten

Onderzoek en ontwikkeling

certification

Regelgevende ondersteuning

Kwaliteitsbeheer

Kwaliteitsbeheer

Marketing en communicatie

Marketing en communicatie

Productie

Productie

manufacturing

Logistieke steun

Onze inzet voor onze klanten beperkt zich niet tot het leveren van een produktdienst, de onderneming heeft zich georganiseerd en uitgerust met aanvullende middelen om een breder scala van diensten te kunnen leveren die ons in staat stellen een echte partnerschapslogica te structureren.

Wij kunnen de klanten immers begeleiden tijdens het hele proces, vanaf de creatie van een aanbod tot de beschikbaarheid ervan op het verkooppunt.

Deze gepersonaliseerde en unieke aanpak voor elk van onze cliënten, verplicht ons ertoe ons aan te passen door de beperkingen en bijzonderheden van elk van hen te respecteren.

Wij kunnen onze cliënten namelijk bijstaan bij het bepalen van hun behoeften, het analyseren van het regelgevingskader, het ondersteunen van de marktintroductie en het verlenen van een logistieke dienst op maat.

Kwaliteitsbeheer

Onderzoek en ontwikkeling

Hedelab beschikt over een team van onderzoekers en laboratoriumtechnici dat haar klanten kan bijstaan in de zoektocht naar een innoverende formulering die beantwoordt aan een specifieke marktbehoefte.

Hedelab is actief op talrijke gebieden zoals gezondheid, diervoeding en sportvoeding. Bovendien beschikt de onderneming over historische deskundigheid op het gebied van probiotica. Het laboratorium van Hedelab is in staat verschillende soorten proeven uit te voeren: stabiliteitsproeven volgens de ICH-normen, vochtbestendigheidsproeven, dichtheidsproeven, granulatieproeven, enz.

 

Wij werken ook samen met ISO 17 025 geaccrediteerde laboratoria.

certification

Regelgevende ondersteuning

De sector van de voedingssupplementen is onderworpen aan strenge wetgeving en normen die van land tot land kunnen verschillen.

Wij bieden elk van onze cliënten advies om hen te helpen de formuleringen na te leven en zo de snelle commercialisering van hun producten te vergemakkelijken.  Wij zorgen ervoor dat onze diensten en formuleringen voldoen aan de normen/voorschriften van de doellanden.

Indien nodig kunnen wij ook regelgevingsstudies op maat uitvoeren.

Kwaliteitsbeheer

Kwaliteitsbeheer

Onze diensten worden verleend door professionals met specifieke technische en wetenschappelijke vaardigheden om een optimale productkwaliteit te garanderen.

Hedelab onderscheidt zich ook door zijn kwaliteitsmanagementsysteem, dat gecertificeerd is volgens de ISO 22 000-norm. Wij hebben ook een Europese biologische certificering.

Elke productie wordt onderworpen aan vrij te geven loten om de veiligheid en de kwaliteit van onze producten te garanderen.

Onze analyses worden uitgevoerd in ISO 17 025 geaccrediteerde laboratoria.

Productie

Marketing en communicatie

Het bedrijf ontwikkelt grafische oplossingen, helpt de klant bij het ontwerp en de lancering van zijn nieuwe product (positionering, boodschap, differentiatie, enz.) en helpt bij het opstellen van een verkoopverhaal op basis van wetenschappelijke documentatie. Hedelab is in staat oplossingen op maat te leveren die klaar zijn voor verkoop en gebruik.

Productie

Productie

Onze knowhow ligt in de vervaardiging en de verwerking van droge of vloeibare formules in verschillende innoverende vormen, aangepast aan de behoeften van onze klanten.

Wij investeren elk jaar in het productiegereedschap en de bijbehorende processen om de kwaliteit van onze productie te garanderen.

Omdat wij een bedrijf op mensenmaat zijn, bieden wij een flexibel productieapparaat dat “batches” van verschillende afmetingen kan produceren naar gelang van de behoeften.

 

Het bedrijf zorgt ook voor opslag met het oog op de kwaliteit van het product bij een gecontroleerde temperatuur. U kunt dus op verzoek gebruik maken van de opslag van uw producten bij Hedelab.

Wij kunnen u ook een gepersonaliseerde logistieke dienst aanbieden, afgestemd op uw behoeften.

Door zijn strategische geografische ligging op het kruispunt van de Benelux, Frankrijk en Duitsland aan het autosnelwegennet kan Hedelab snel leveren aan verschillende gebieden in Europa.

manufacturing

Logistieke steun

De logistieke omgeving verandert snel als gevolg van de nieuwe eisen van onze industrie.

Wij beschikken over de capaciteit om de producten van onze klanten op te slaan en te verzenden met inachtneming van de vereiste kwaliteitsnormen.

Wij zijn ons bewust van de ecologische impact die verbonden is aan de optimalisering van de verpakking in een Eco-vriendelijke logica.

Wij beschikken over een interne capaciteit van 2500 M2 om onze ingrediënten en de producten van onze klanten bij gecontroleerde temperaturen op te slaan.

Wij kunnen onze partners een full-service gepersonaliseerde transportdienst aanbieden.