Huismerk

Als voedselverwerker sinds 1974 zijn wij de partner om u te helpen uw gamma voedingssupplementen te realiseren. 

N
1

Definitie van de behoefte

 • Op basis van een uitwisseling over het begrip van de marktbehoeften van de klant, stelt Hedelab een marketing briefing op die de inhoud van de verwachtingen van de klant voor het nieuwe product beschrijft. Een toegewijd projectteam begeleidt de klant bij de concretisering van deze eerste stap van de projectontwikkeling.

N
2

Ondersteuning regelgeving

 • Een speciaal team van regelgevende zaken, indien nodig bijgestaan door een externe consultant, controleert de conformiteit van de formule met de geldende wetgeving in het land. Hedelab kan klanten begeleiden bij de keuze van claims in overeenstemming met de eisen van de EFSA. Hedelab kan haar klanten ook begeleiden bij de uitwerking en de registratie van de formule bij de autoriteiten van het betrokken land

N
3

Opstellen van een CoP

 • Op basis van de marketing briefing, stelt Hedelab een interne haalbaarheidsanalyse op (bench batch, smaaktest, industriële haalbaarheid) en een eerste kostenberekening die de projectinhoud concretiseert. Op basis hiervan wordt een volledig bestek opgesteld met de definitie van het aanbod en het bijbehorende productieproces voor de volgende productie van het gekozen product.

N
4

Realisatie van de proefpartij

 • Op basis van het intern bestek organiseert Hedelab een industriële miniproductie ter bevestiging van de in het laboratorium uitgevoerde proeven. Deze stap bevestigt de definitieve haalbaarheid van het product

N
5

Realisatie van de lay-out voor de verpakking

 • Hedelab begeleidt haar klanten om aangepaste, innoverende en “milieuvriendelijke” oplossingen voor te stellen, zodat het drukwerk en de verpakking rekening houden met de industriële en milieutechnische beperkingen in fase van de gekozen positionering van het product op de markt.

N
6

Productie

 • Hedelab investeert in oplossingen om een onberispelijke kwaliteit te garanderen. In deze context zijn talrijke innoverende galenische oplossingen beschikbaar om te beantwoorden aan de evoluerende eisen van de markt

N
7

Levering

 • Hedelab zorgt voor de logistiek van de klanten zowel voor de opslag als voor de verzending in een milieuvriendelijke logica en om de verpakking te beperken.

Wij hebben de mogelijkheid om u in verschillende situaties te helpen:

 • Je hebt een precies idee van je assortiment en je formuleringen.  Stuur ons uw specificaties en wij stellen voor elk product een prijsopgave op.
 • U wilt een nieuw assortiment lanceren, maar u bent onzeker over de formuleringen of de regelgeving. Wij kijken samen met u naar de behoeften van uw klanten en wij helpen u dankzij onze R&D-experts.
 • U hebt een productgamma met formulering, maar u bent niet zeker over het distributiekanaal en de positionering van uw merk.  Wij helpen u de markt te analyseren en te begrijpen
 • Je aarzelt om supplementen met een biologisch label te lanceren.  Wij denken met u mee op basis van de markt en uw doelgroepen.
 • U heeft een bestaande reeks en u wilt die uitbreiden.  Wij bieden u nieuwe formules aan in samenhang met de rest van uw gamma.
 • U wilt uw assortiment nieuw leven inblazen.  Wij helpen u om de formules, de galenics en de verpakking te herwerken.

– Je hebt een precies idee van je assortiment en je formuleringen.  Stuur ons uw specificaties en wij stellen voor elk product een prijsopgave op.

– U wilt een nieuw assortiment lanceren, maar u bent onzeker over de formuleringen of de regelgeving. Wij kijken samen met u naar de behoeften van uw klanten en wij helpen u dankzij onze R&D-experts.

– U hebt een productgamma met formulering, maar u bent niet zeker over het distributiekanaal en de positionering van uw merk.  Wij helpen u de markt te analyseren en te begrijpen

– Je aarzelt om supplementen met een biologisch label te lanceren.  Wij denken met u mee op basis van de markt en uw doelgroepen.

– U heeft een bestaande reeks en u wilt die uitbreiden.  Wij bieden u nieuwe formules aan in samenhang met de rest van uw gamma.

– U wilt uw assortiment nieuw leven inblazen.  Wij helpen u om de formules, de galenics en de verpakking te herwerken.