Hedelab brengt nieuwe oplossingen om de immuniteit te bevorderen.

apr 14, 2021 | Nieuws

Er is maar één zorg: hoe kun je je immuniteit opkrikken om gezond te blijven? Het is mogelijk dankzij enkele specifieke ingrediënten.

Ten eerste: vitaminen

Er zijn veel voordelen van vitamines. In de loop van de evolutie heeft het menselijk lichaam het vermogen verloren om er voldoende van te produceren om een gezonde immuniteit te handhaven.

Vitamine D en C zijn belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid.

Vitamine C is een micronutriënt die niet door de mens wordt gesynthetiseerd, maar die doeltreffend is voor de algemene instandhouding van de immuniteit en de energievoorziening. Doordat het zich ophoopt in witte bloedcellen, kan het microben vernietigen.

Vitamine D wordt door de cellen onder de huid aangemaakt onder invloed van de zon. Daarom hebben veel mensen in de winter een tekort en voelen zij de behoefte aan supplementen. Volgens de website van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) heeft recent onderzoek het zogenaamde beschermende effect van deze vitamine op infecties van de luchtwegen aangetoond.

Tenslotte is er zink, een mineraal dat een belangrijke rol speelt in de natuurlijke afweer van het lichaam. Een van zijn taken is het voorkomen van de vermenigvuldiging en verspreiding van virussen in een persoon.

Ten tweede, kruidenproducten

Deze plantaardige ingrediënten bieden diverse voordelen. Tegenwoordig zijn er veel producten waarvan de werkzame bestanddelen afkomstig zijn van planten zoals Echinacea, Ravintsara, Tea Tree, Curcumine, Eucalyptus…

Het opkrikken van uw immuniteit is essentieel om uzelf tegen virussen te verdedigen.

Deel dit artikel

Al meer dan 40 jaar ontwerpt, ontwikkelt en industrialiseert Hedelab voedingssupplementen voor BtoB-partners.

Diensten

Contacteer ons

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten.

Per telefoon

Per E-mail

Via formulier