Wat is Cap drink concreet?

apr 14, 2021 | Nieuws

Cap drink is een dop die voedingssupplementen in poedervorm bevat die aan de behoeften van elke persoon kunnen worden aangepast. Dit product is innovatief omdat het de manier van water drinken opnieuw uitvindt en de consumptie ervan stimuleert. De voordelen zijn veelvoudig, rijk aan voedingsstoffen, 100% natuurlijk en voldoet aan de behoeften van iedereen.

Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar: citroen, karamel-appel, veenbes, zwarte bes, banaan gecombineerd met vanille, graniet-appel, munt-citroen… een oplossing zonder conserveringsmiddelen of additieven met een instant mix. Inderdaad, als je de dop op de fles schroeft, lost de stof onmiddellijk op in water! Genoeg voor de meest actievelingen, maar ook voor hen die behoefte hebben aan een gemakkelijke absorptie.

Niet alleen zijn cap drinks gemakkelijk in gebruik, maar ze kunnen ook overal mee naartoe worden genomen.

Bovendien is een van de zorgen van Hedelab de impact op het milieu. Het is niet bekend dat ongeveer 2000 flessen overeenkomen met 38.000 Cap-dranken. De ecologische impact is aanzienlijk aangezien het product 100% recycleerbaar is!

Overal waar uw klanten verwachtingen hebben, biedt cap drink de oplossing.

Deel dit artikel

Al meer dan 40 jaar ontwerpt, ontwikkelt en industrialiseert Hedelab voedingssupplementen voor BtoB-partners.

Diensten

Contacteer ons

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten.

Per telefoon

Per E-mail

Via formulier